torsdag 7 april 2011

I morgon 1 års jubileum

I morgon är det 1 år sedan jag började med rawfood (igen) och denna gång tänker jag inte gå tillbaks till att äta kokt/stekt veganmat. Det är inte värt det, nu när jag fått ut alla gifter ur min kropp.

För det hoppas jag innerligt att jag har.

Jag vill vara lika ren och fri i själen som inombords i det skal jag har till låns i detta liv.
För jag vill vara kvar här länge länge länge.

*

Jag älskar verkligen syrade grönsaker. Just nu äter jag syrat vitkål, s.k surkål, med oregano, ingefära och salt i som krydda. Sååå gott.

Min middag idag blev långa linsgroddar, syrad vitkål och mixsallad (varför affären bara har stora mixpåsar och inte ren sallad/spenatblad vet jag inte och jag har bett dem ta in för jag äter MYCKET gröna blad).
Tänk att så lite ingredienser kan smaka så gott! Eller det mellanmål jag tog idag som bestod av syrat vitkål och russin. Det låter kanske underligt och rent utav banalt, men det var såå gott.

Det är så härligt att njuta av maten och samtidigt veta att alla ingredienserna är späckat med liv - iform av vitaminer, mineraler, enzymer, klorofyll.... och i förlägningen solen :)

Jag älskar verkligen solen och dess värme... du må tro att det vattnades i munnen på mig då jag såg maskrosblad mot en husvägg... men det var inte min husvägg och jag vet inte ifall det gått mågon hund där och lyft på benet...

Jag ser såå fram emot att maskrosbladen och kirskålen växer, och hallon och blåbär och äpplen och päron och att paradiset kommer att vara här på jorden....

Men nu ska jag fortsätta drömma om framtida smakuplevelser från våran vilda fauna.

Må så gott, I kärlek, ljus och harmóni. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar