torsdag 12 januari 2012

Boken

Både idag och igår har det varit häktiska dagar. Jag har äntligen blivit klar med min första rawfood kokbok!! och nu är den på väg till bokförlaget. Är så lycklig, exalterad, berusad (på lycka). Det känns så rätt, det är det här jag ska göra, på riktigt; Forma mina kunskaper och ord till en bok.

Titeln på boken blev "Raw Högtider" och den innehåller allt från en raw julskinka till födelsedagstårta - och en massa recept där emellan.
Jag kommer att meddela så snart jag vet mer, till exempel vilket bokförlag som kommer att ge ut boken och när min lilla bebis kommer ut på marknaden.

Just den här bebisen (författare har en tendens att kalla sina böcker för bebisar eftersom de föds fram) var inte planerad, utan den bara blev till nästan av sig själv kan man säga.

Nu ska jag vila i någon dag innan jag tar itu med nästa stora projekt, som nästan är färdig. Också det är en rawfood kokbok - men vad den handlar om får ni veta när den är på väg till bokförlaget.

Nu ska jag lägga bovete i blöt till i morgon bitti och gå och lägga mig. Good night wherever you are.

Må så gott,
I Kärlek och Harmoni
Raw Love - Love Raw

ps, tänkte bara slinka emellan med ett litet efterrättsrecept som jag provade ikväll. Den är inte med i boken dock, eftersom den kom till idag efter att boken blivit ivägskickad.

½ apelsin, i bitar
½ dl russin
½ dl hackad mandel, blötlagda och återtorkade

Blanda i en skål.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar