Jag har skrivit på nästa veckas raw veckomeny idag. Jag är nästan klar och det är bara det sista kvar. Det är kul att komponera veckomenyerna och det kräver att kreativiteten flödar. Här är två nya recept som finns med i veckomenyerna;
Jag har fått två nya favoriter. Den ena är en kålsallad och den andra är kanelkakaobollar. Bägge tillkom av en slump, i stundens ingivelse och resultatet blev över förväntan.
Kålsalladen består av vitkål, rödkål och fänkål, gul lök, olivolja, jungfruolja, örtsalt, paprikapulver, ingefära och svartpeppar. Skär allt fint och blanda i en skål.
Som sagt var, det enkla är också det godgste.
Må så gott, I Kärlek och Harmoni
raw Love- Love Raw
Kanelkakaobollarna består av honung, hackade valnötter, oskalade sesamfrön, lite kanel och lite rå kakao. Blanda väl, smeten ska vara tjock. Rulla till bollar och njut till raw apelsinte.
Apelsinte gör du på följande vis;
Tvätta en ekologisk apelsin, spara skalet när du äter apelsinen, dela slaket i fyrkanter och torka på en linne- eller bomullshandduk vid ett element. Se till att det inte överstiger 40 grader. Det tar några dagar innan skalen är torra. Förvara i en glasburk med lock. När du sedan gör rawte värmer du vattnet till 40 grader och häller på vattnet över apelsinskalen. Låt dra tills det fått lite färg. Teet smakar varm apelsinsaft.
Hello world!
6 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar