söndag 4 december 2011

Jag; en Rawfood Inspiratör.

Oj oj oj, vad länge sedan det är sedan jag var inne och bloggade. Det ska bli ändring på det nu. Jag har ju flyttat i höstas och det (packning och uppackning) har tagit en massa tid. Jag har även utvecklat mitt företag och kör rawfood workshops för den som är intresserad.

I tisdags var jag på Järna Hälsokostaffär och bjöd på kladdkaka - med allt raw, t.o.m. valnötterna! Inte så många kom och en del vågade inte ens smaka. Fast huvudsaken är ju att jag kan nå en enda person som tycker att rawfood är spännande och en smaksensation... som den ju är. Jag skulle kunna hålla på och orera hela dagen om rawfood, det är därför jag kallar mig rafoodinspiratör, eftersom jag inspirerar så många med mina kunskaper om rawfood och alla recept jag gör.

Jag måste bara utbrista; YES, helt underbart att de har så mycket rawfood i Järna hälsokostaffär (den heter Reko och tror egenvård efter). Så synd bara att det ligger lite långt bort från mig när jag nu flyttat lite närmare sörmlands hjärta. Jag har planer på att beställa en säck med 10 kg raw cashewnötter till jul... och lite raw kakao, raw vaniljpulver och annat smått och gott.... så att jag riktigt kan lyxa till det i jul med alla härliga goa rawgodis och julkakor som man kan göra :)

Men nu kom jag ifrån ämnet lite, det var ju om att jag är rawfood inspiratör som jag skulle skriva om:

Jag kommer att hålla en rawfood workshop om att syra grönsaker till julen lördagen den 10 december. Vill du vara med på den kan du kontakta mig på mikaela.kayl@yahoo.com så får du alla uppgifter du behöver. Märk ämnesraden med julsyrat så att det inte försvinner bland alla spam och nyhetsbrev. På gården här har de rum man kan hyra i Sjömagasinet för den som bor långt borta. Givetvis blir det syrning med rödbetor plus annat, så att den underbart vackra färgen sedan kan ståta på julbordet.

Jag håller också på med en e-bok om raw helgmat, som man kan beställa. Klar är även min e-bok om ätliga vilda växter. Bägge e-böckerna innehåller en massa spännande recept, där allt är rawfood. (jag var tvungen att skriva det eftersom en bok nyligen kommit ut på Ica bokförlag som inte alls var raw, trots det lockande namnet rawfood på omslaget. Det var många som blev besvikna där)

Men det allra roligaste är att inspirera andra till att prova rawfood genom min blogg och genom facebook. Det gör jag alldeles gratis eftersom jag får så mycket bara genom insikten att en ny stjärna har väckts på rawfoodens himmel.

Raw Love - Love Raw

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar