IDAG provade jag Borsjtj, rödbetssoppa. den var riktigt god. Jag gjorde om Ann Wigmores recept lite eftersom jag inte hade alla de ingredienser som hon använt.
Kayls Borsjtj
3 dl hackade rödbetor och blast
3/4 dels knippe rödlökblast
3/4 dl malda pumpafrön
2½ dl vatten
hackad rosmarin
mixa och toppa med korta linsgroddar.
LINSGRODDARNA smakade riktigt gott ihop med borstj, det blev en bra smakkombination. Det är så kul när man kommer på bra kombinationer, innan min rawfood karriär så gjorde jag aldrig det - experimenterade ihop rätter.
OCH NU, på kvällskvisten då jag bara har sällskap av radion kom ett obarmhärtigt sug över mig. Först provade jag med bananglass, men när den var slut så fanns det fortfarande där... suget efter något... i tron att jag kanske har fått i mig lite för lite kalorier, så mixade jag lite olika slattar av de nötter och frön jag hade hemma. Sedan tog jag några plommon, skar dem i småbitar och körde dem med nötfröblandningen i matberedaren. Till det hackade jag ett äpple och blandade ned i nötfröplommondegen. När det var slut uppstod en känsla av att ha en klump i magen, jag kände mig stabbig men min fasta övertygelse är ändå att jag behövde nötterna.
Hello world!
6 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar