IDAG BLEV, de inte helt raw, havrekakorna klara efter att ha varit inne i ugnen lite mer än 12 timmar. Ja vet, lång tid för att vara sugen på kakor men man lär sig framförhållning.
JAG HAR under en längre tid sneglat på receptet med Ericas havrekakor och igår så bestämde jag mig och rörde ihop smeten. Därefter stoppade jag in kakorna i ugnen på 42 grader. Jag hade satt grytlappar så att ugnsluckan stod på glänt för att släppa ut fukten. Trots det blev kakorna något kladdiga, men det är ingen risk att de blir dåliga i burken eftersom de lär gå åt ganska kvickt.
DEN DAGLIGA GRÖNA smoothisen blev en orgie i vilda och planterade växter här på tomten. det var maskrosor, sockerärtsblad, svinmålleblad och några kvistar persilja. Frukten bestod av an banan och ett äpple. I mitt glas hällde jag sedan i lite vatten från de blötlagda gojibären jag åt till frukost tillsammans med granola och äpple. Till lunchen åt jag en sallad och egenhändigt komponerad sås.
Oliv och persiljesås
1 dl pumpakärnor
5 rädisor
Några stjälkar persilja
20 svarta oliver, urkärnade
1-2 dl vatten
lite olivplja
Mixa. Den här såsen passar bra när det är varmt på sommaren eftersom oliverna är något salta.
Hello world!
6 år sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar