
DE HÄR CHOKLADBOLLARNA är omarbetade från Ericas recept på eventbollar.
Raw Chokladbollar.
3½ dl valnötter
½ dl russin
5 torkade aprikoser
1 msk honung
1½ msk carob.
cocos att rulla i
Mixa valnötter till mjöl, Skär aprikoserna till småbitar och ha i dem tillsammans med russinen. mixa tills allt blandar sig. Ha i honung och carob. mixa igen. rulla till bollar. Smeten är något svår att rulla så man får forma dem i handen. ställ de färdigrullade bollarna i kylskåpet en stund så stelnar de lite. Bäst är de dagen efter. Dessa bollar håller sig en vecka i kylskåpet, men här hemma är de slut långt
före dess. Man kan också frysa in dem.

TIDIGARE, INNAN JAG BLEV HIGH RAW VEGAN, hade jag i havregryn men eftersom de inte är Raw här i sverige så undviker jag det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar